Segueix-nos F Y T R

El Visit Calvià Hidrobal s'encomana al Galatzó en un punt clau de la temporada

Miquel Vidal: «L'equip està mentalitzat de la importància del partit»

Bel Vidal

|

El Visit Calvià Hidrobal afronta aquest dissabte (17.00 hores) un dels partits més importants de la temporada. El filial del Palma Futsal continua lluitant per mantenir-se en la Segona Divisió de futbol sala i aquest cap de setmana rebrà un dels seus rivals directes, el FS Talavera.

L'equip dirigit per Miquel Vidal fa tres jornades que no aconsegueix la victòria i s'ha marcat el duel d'aquest dissabte en el Pavelló Municipal de Galatzó com a punt d'inflexió, revertir l'actual situació i tornar i tornar a la dinàmica de jornades anteriors.

El tècnic mallorquí coneix la importància del duel i reconeix que «l'equip està mentalitzat de la importància del partit». A més, confia en el fet que el factor camp pugui ser determinant com ha estat a l'inici d'aquesta segona volta.

Per altra banda, el FS Talavera arriba després de guanyar dos partits consecutius, contra el Barça B i el Betis B, dos equips molt similars als mallorquins per la seva condició de filial.

Això i la situació dels dos conjunts en la classificació fa que el duel cobri encara més importància. A més, Vidal també ha assenyalat que «és clau mantenir l'avantatge del golaveratge a favor».

Per tal d'aconseguir-ho, aquest cap de setmana les entrades seran gratuïtes.

+ VIST