Segueix-nos F Y T R

Moyà quedà fora de la Copa Davis

Corretja, Costa, Ferrero i Balcells formen l'equip espanyol que jugarà davant Austràlia

| Madrid |

Àlex Corretja, Albert Costa, Juan Carlos Ferrero i Joan Balcells, els quatre jugadors que han duit aquesta temporada l'equip espanyol a la final de la Copa Davis, formaran el quartet que s'enfrontarà a Austràlia a Barcelona del 8 al 10 de desembre en el Palau Sant Jordi. Així, el mallorquí Carles Moyà ha quedat definitivament fora de la llista.

D'aquesta manera, els quatre capitans que formen el grup tècnic de la Federació han respectat implícitament el treball de cada un d'ells a les rondes anteriors contra Itàlia, Rússia i Estats Units. El G4 considera que el doble Corretja-Balcells «és el millor que es pot utilitzar en aquest moment i que ofereix majors garanties».

La inclusió o no a l'equip de Moyà, que havia expressat la seva il·lusió i confiança de figurar en aquesta final, fou, segons expressaren ahir els tècnics des de París en oferir l'equip, l'assumpte que més mals de caps els havia donat. «És una bufetada per tots que no hi sigui», digué Juan Bautista Avendaño, «perquè ens agradaria que ens acompanyàs i així l'hi hem fet saber».

La incorporació del campió de Roland Garros de l'any 98 significava apartar Balcells i confiar en la parella guanyadora de la medalla de bronze a Sydney, Corretja-Albert Costa. «Hem tingut molts dubtes i ens hem decantat, no sé si per un petit marge, però creim que és el millor contra els australians». Això no obstant, el grup de tècnics confia que Carles Moyà assumeixi la decisió i decideixi incorporar-se als entrenaments amb la resta, «perquè és el millor esparring que l'equip espanyol pot tenir».

Albert Costa, Juan Carlos Ferrero i Balcells, que ara es troba a Montevideo, utilitzaran la setmana del Màsters per practicar amb els seus entrenadors a la pista de terra batuda instal·lada en el CAR de Sant Cugat. Corretja ho farà quan l'hi permeti la seva actuació a Lisboa. La concentració oficial començarà dissabte dia dos.

L'equip australià no ha estat confirmat encara pel seu capità, John Newcombe, que ha seleccionat nou homes que es concentraran a Marbella. En principi, formaran l'equip Patrick Rafter, Lleyton Hewitt, Mark Woodforde i Sandon Stole.

+ VIST