Segueix-nos F Y T R

Nadalmania a Pequín

Un simple piloteig d'entrenament provoca la bogeria entre els seguidors xinesos. El manacorí cercarà avui dematí l'accés als quarts de final contra Blake

| Pequín |

El tennista manacorí Rafel Nadal és el més cercat de l'Obert de la Xina, que es disputa a Pequín, on emula l'èxit que ja tingueren altres icones mediàtiques, com el futbolista David Beckham, desfermant la bogeria entre els seguidors xinesos. Només un simple piloteig a l'entrenamet omple de crits i bogeria col·lectiva el recinte del Centre Nacional de Tennis de la capital xinesa.

Quan acaba la sessió, el mallorquí és dels jugadors que s'atura a signar autògrafs i a fer-se fotos, però els guàrdies de seguretat de l'organització s'han d'emprar a fons per impedir que lestanques de seguretat cedeixin davant l'empenta popular. Nadal cercarà accedir als quarts de final davant el nord-americà James Blake a partir de les 9.00 d'avui. Blake és un dels pocs que guanya Nadal en els enfrontaments particulars. El nord-americà ha vençut tres dels cinc partits que els han disputat.

+ VIST