Segueix-nos F Y T R

Nadal supera amb nota el duel amb Safin i es fica en semifinals de Pequín

Djokovic acaba amb Verdasco i també es classifica

Rafel Nadal, avui durante el partit contra Safin. | DAVID GRAY

|

El tennista mallorquí Rafel Nadal es va imposar en el duel de l'exnúmeros un del món al rus Marat Safin i es va classificar per a les semifinals en el torneig de Pequín en una jornada en què el madrileny Fernando Verdasco es va acomiadar davant de Novak Djokovic  (6-3, 1-6, 6-1)..

El manacorí va doblegar al moscovita per 6-3 i 6-1 en un partit en el qual va oferir una imatge infinitament superior a la dels seus dols davant de Marcos Bagdhatis i James Blake, ja que va tornar davant del xipriota després d'una nova baixa per lesió.

Ara, el seu pròxim rival serà el croat Marin Cilic, a qui no s'ha enfrontat anteriorment. El balcànic, número 15 del món, ha conquerit aquest any els títols de Chennai i Croàcia i va arribar fins a quarts en l'US Open, on va deixar fora Andy Murray.

En canvi, Fernando Verdasco es va acomiadar en caure davant del serbi Novak Djokovic en un dol que es va resoldre a tres mànigues, i que deixa al de Belgrad a un pas de recuperar el número tres del món ja que només necessita ser finalista a la capital xinesa per avançar Murray.

+ VIST