Segueix-nos F Y T R

Nou producte

L'equip de la UIB que ha inventat i vol comercialitzar un dentrífic que deixa les dents blanquíssimes, també té enllestit un nou producte: una beguda isotònica destinada sobretot als esportistes, que permet millorar l'arribada d'oxigen a les cèl·lules dels músculs. També serà comercialitzada.

Churchill Dijous passat, al solemne acte de presentació del nou logotip turístic de les Balears, el president Antich digué: «No es governa per a la pròxima temporada, sinó per a les pròximes generacions», en clara al·lusió als hotelers i a la seva oposició a l'aplicació de l'ecotaxa. I el més curiós és que aquesta frase està parafrasejada d'una de les més famoses de Winston Churchill: No es governa per als propers mesos, sinó per a les properes generacions». Per tant, Antich oferí retòrica conservadora per intentar convèncer els també conservadors hotelers.

Català La Conselleria d'Educació està a punt de fer públiques noves dades sobre el grau de desenvolupament de l'ensenyament en català a les escoles. Tot indica que els resultats són satisfactoris i, de fet, hi ha molta d'alegria dins la Conselleria, perquè es van acomplint els objectius establerts quan el Pacte de Progrés es féu càrrec d'aquesta responsabilitat, l'any 1999. Les dades indiquen que el coneixement del català entre els estudiants avança de manera considerable.

Pla forestal El pla forestal el·aborat pel Ministeri de Medi Ambient té errors. Un dels més cridaners "que s'hauria de corregir" assegura que la massa forestal que tenim a les Balears és el doble de la superfície total de l'Arxipèlag.

+ VIST