Segueix-nos F Y T R

Supermercats

En ambients econòmics es comenta el fort impuls de Mercadona en el mercat balear coincidint amb el «boom» d'aquests darrers anys ja que en el 2001 han arribat a les 19 superfícies i als 1.015 empleats quan el 1997 en tenien 540. Les vendes han passat de 90 milions d'euros el 1997 a 224 del 2001.

Funcionaris
Referint-se a les crítiques que rep Miquel Àngel Borrás per la casa que es fa a Puigpunyent, un polític comentà l'altre dia: «Al pas que anam, només es podran dedicar a la política els funcionaris, perquè si ho fa una persona que té altres dedicacions, tot d'una l'acusen i no pot fer res de res». La persona que digué això té un parent que és el concessionari a Mallorca de la casa Jaguar, «però jo, per res del món, aniria en Jaguar. Tot d'una m'assenyalarien. I això que més d'un cop el meu parent m'ha dit que té un cotxe en oferta. Però ni així».

Chenoa
Va prenent força la possibilitat que Chenoa pugui enregistrar un compact disc amb «La Balanguera» de cara al 12 de setembre, Diada de Mallorca. Ni la direcció d'UM ni la presidència del Consell han pres cap decisió, però les bases del partit veuen amb molts bons ulls aquesta iniciativa. És més, n'hi ha que intueixen un veritable «boom» popular.

Llibre
La Conselleria d'Educació i Cultura i Sa Nostra han editat un llibre titulat Viatge a Bòker-Hadash que inclou una narració de Pere Morey i on es fa una aposta per l'enteniment de totes les llengües i cultures de la Mediterrània. També és una interessant tasca per aconseguir la normalització lingüística del català.

+ VIST