Segueix-nos F Y T R

Cocó

El nou director general de Majorica, Alfred Cocó, ha demanat als periodistes que no el cridin més per demanar-li notícies, perquè «ara ja som una empresa normal i volem un tracte normal. A Mallorca hi ha moltes companyies i desitjam ser-ne una més, sense estar constantment d'actualitat».

Conferència  

El pròxim 7 d'octubre el portaveu del grup català en el Congrés dels Diputats, Xavier Trias, pronunciarà una conferència al Parlament balear sota el títol Catalunya necessita més autogovern. Aquesta conferència arriba en un moment molt oportú, ara que el Govern basc ha llançat una nova ofensiva a favor de la sobirania compartida.

Sabates  

Un dels problemes que té ser autoritat i haver d'assistir a una fira del calçat és que s'han de dur sabates de primera categoria, ja que «això és el primer que et miren aquests professionals». Així, diuen que Pere Sampol duia unes sabates excel·lents que brillaven més que una patena en la seva visita a la fira de Madrid.

Roda  

Maria Antònia Munar torna aquest cap de setmana de les seves vacances egípcies i des del seu partit li han convocat roda de premsa per dilluns a les dotze. És per parlar del vintè aniversari del partit. Però hi ha més qüestions damunt la taula...

+ VIST