Segueix-nos F Y T R

Resposta a la «carta oberta a Àlvaro Gijón»

Sr. director:

És evident que el dret a la llibertat d'expressió pot ser utilitzat per tots i a través d'ell es poden donar a conèixer diferents punts de vista.

El que no sembla tan obvi és que es diguin tanta quantitat d'inexactituds per no dir-ne falsedats.

En primer lloc, els qui firmen aquella carta diuen ser a més de veïnats, comerciants. Totalment fals i atemptatori contra les més elementals normes d'organització social. Ningú pot atribuir-se una representació que per llei no li correspon.

En un altre ordre de coses, quan es refereix a aquest col·lectiu de comerciants, no tenguin cap dubte que estan radicalment oposats a la implantació de la zona ZAR i als fets em remet. Una altra fal·làcia és la de generalitzar de la manera com ho fa aquest col·lectiu la falta de professionalitat dels comerços perquè si d'alguna cosa no podran queixar-se ni els nostres clients ni els nostres veïns és en la funció social que representam i el major dels rigors en la gestió dels nostres negocis.

A cap client li diuen en cap moment que no el poden atendre, tot el contrari, si ha de tancar l'establiment més tard perquè sigui atès és una qüestió que ni es planteja. En qualsevol cas, digau-me quina relació casual té estar a favor o contra el ZAR per justificar la decisió favorable a l'esmentada mesura circulatòria, argumentar la falta de professionalitat dels comerciants, que els nostres dependents no actuen amb diligència, la falta d'estoc, cap.

Sembla clar que l'absència d'arguments per defensar l'indefensable obliga a esgrimir qüestions que res han de veure amb la situació plantejada.

L'únic que podem demanar els que firmam aquest article és major rigor, veracitat i exactitud en l'exercici d'aquesta llibertat d'expressió.

Carmen Guerrero Ripoll, presidenta de l'Associació de Comerciants de l'Ample de la Mercè i altres comerciants.

+ VIST