Segueix-nos F Y T R

Compliments exigits

El Lobby per la Independència s'ha dirigit per escrit al nou conseller de Salut i Consum, Vicens Thomàs, interessant-lo en el compliment de la Llei pel que fa a la piscina d'ús públic que regenta i administra per concessió el periodista Pedro J. Ramírez a la Costa dels Pins. El Lobby recorda que aquesta casta d'instal·lacions col·lectives necessiten disposar de senyalitzacions sobre els canvis de pendent, equips de salvavides, vestidors, inodors, urinaris i dutxes, amb la separació d'homes i dones; guardaroba, papereres, telèfon i farmaciola de primers auxilis, entre d'altres, raó per la qual demana que es realitzi la preceptiva inspecció de la piscina i, en cas d'incompliment, que s'actuï d'acord a la norma.

Matas ho aconseguí  

L'expresident Jaume Matas aconseguí finalment allò que desitjava i que no pogué fer poc abans de les eleccions pel mal estat de la pista del Palma Arena: jugar un partidet de tennis amb Rafel Nadal sobre herba. L'intercanvi de cops tingué lloc a Wimbeldon "Matas ja havia jugat amb Nadal a les pistes del Roland Garros", coincidint amb la lluita del manacorí contra Roger Federer.

Nájera impressiona  

Ens arriben comentaris en referència a la fam de política que està demostrant la consellera i portaveu del Govern, Margarita Nájera. Aquests quatre anys d'abstencionisme, combinats amb la seva gran personalitat i els contactes d'alt nivell per alguns despatxos oficials de Madrid, l'han convertida en un element d'alta atenció pels seus mateixos companys, alguns dels quals no descuiden, en absolut, la prevenció.

+ VIST