Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

|

Paco Frau i la cartera d’Interior
Per les rodalies del Parlament es va veure ahir Paco Frau, militant històric del PP de Palma i mà dreta de José María Rodríguez, duent una cartera negra amb la inscripció "Conselleria d’Interior". Com se sap, el seu cap polític va ser conseller d’aquest departament la passada legislatura i Frau es trobava allà a les seves ordres.

Parla Rodríguez
Per cert, la veu de José María Rodríguez s’ha tornat a deixar sentir per la seu. Ha estat per dir que "mai no he vist Antònia Ordinas dins el partit ni a cap acte organitzat per nosaltres".

L’errada de Joana Barceló
La nova consellera de Treball, Joana Barceló, va patir un lapsus ahir en el ple del Parlament. Resulta que, sense adonar-se’n, es va anar a asseure al seu antic escó de diputada i no al que ara li correspon com a consellera. És que està molt capficada amb la seva nova feina i no té temps de fixar-se en els detalls, o és que enyora la seva anterior ocupació?

Maldecaps amb el comitè d’ètica
Per dins el PP es comenta que "seria molt complicat" que el recentment format comitè d’ètica "pugui citar afiliats per interrogar-los, ja que no té estatut que reguli el seu funcionament". Això significaria que aquest organisme, que presideix Roman Piña Homs, "no té cap autoritat jurídica. La seva presència s’ha d’entendre com un comitè d’assessors, però sense capacitat de citar ningú". Militants del PP critiquen també la figurera de Piña, que va fer declaracions als mitjans abans que la mateixa Rosa Estaràs, "quan ell és un no ningú dins el partit".

Ferides de Carlos Delgado
El congrés del PP ha deixat ferides en el candidat Carlos Delgado, la relació del qual s’ha enterbolida amb gent de Calvià que fins ara es considerava molt pròxima a ell.

+ VIST