Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

|

En castellà
Alguns assistents a la celebració de divendres a Son Amar comentaren l’esforç que féu el president d’Afedeco, Bartomeu Servera, per llegir el seu discurs en el millor castellà possible.

El general Ponte perd l’honor
El nou batle de Maó, Vicenç Tur, ha ordenat despenjar el retrat del general Miguel Ponte Manso de Zúñiga, que fins ara s’exhibia a l’entrada de l’Ajuntament, i l’ha enviat a l’arxiu municipal. La retirada de la imatge del general, que el desembre de 1951 fou nomenat fill adoptiu de Maó, es produeix després que Ultima Hora Menorca publicàs que és un dels 35 caps militars que es varen sublevar contra el govern de la II República, el juliol del 1936. Miguel Ponte, marquès de Bóveda de Limia, que fou capità general de Balears, ocupa el quart lloc de la relació de militats imputats pel jutge Garzón en la causa general contra el franquisme. El general Franco Bahamonde encapçala la llista.

Divendres, concentració massiva
El Comitè d’Usuaris de la Sanitat Pública i un col·lectiu de metges i personal sanitari també favorables que els pacients que ho desitgin siguin atesos en català es concentraran, units, demà passat, divendres, l’horabaixa, davant el Consolat en defensa d’aquest dret. Els metges prollengua hi acudiran acompanyats de xeremiers. Demà hi ha la concentració dels facultatius que s’oposen a haver d’atendre en català.

Una qüestió judicial xocant
El jutge instructor que no pogué identificar Rosa Estaràs com a la persona que acusà en el Parlament Antoni Garcias de malbaratar doblers públics és el mateix que atribueix a Jaume Sastre i a Josep Palou l’autoria de frases difamatòries contra un altre jutge, a pesar que no les reconeixen com a seves i les atribuixen a la web de l’associació que representen.

+ VIST