Segueix-nos F Y T R

De vergonya

L'equip de Calvo, amb el seguidisme del Bloc i UM, pren decisions sense miraments sobre el futur urbanístic de Palma

| Palma |

Hi ha dos fets preocupants en la remodelació de la façana marítima i del Polígon de Llevant que PSOE, Bloc i UM aprovaran la setmana que ve. El primer és l’impacte ambiental i paisatgístic de tots els edificis que s’hi construiran, principalment del palau de congressos.

El segon és la precipitació amb la qual actua l’equip d’Aina Calvo per aprovar projectes que la regidora d’Urbanisme, Iolanda Garví, ha reconegut que serien "nuls de ple dret". I ho continuarien sent, afirmam des d’aquest diari, si Garví mateix no hagués forçat, burlat i en darrer extrem modificat sense miraments la normativa vigent.

Aquesta manera insolent de decidir el futur de la ciutat està secundada pel seguidisme del Bloc i d’UM. Resulta sorprenent que tots ells dediquin tants d’esforços a la Palma més exclusiva mentre que no consta què fan per solucionar els problemes de massificació, trànsit, aparcament i manteniment dels carrers de l’Eixample.

Tothom entendria la política d’aquest equip de govern si la fes el PP. L’evidència no es pot dissimular ni amb "carrils bici", ni amb la retirada de creus o noms de carrers, ni amb les activitats progres que organitza el regidor Grosske.

+ VIST