Segueix-nos F Y T R

L'impuls dels habitatges socials

Les polítiques socials s'han de saber desenvolupar amb la màxima rapidesa possible, sobretot en temps de crisi

| Palma |

L’anunci del govern Antich de promoure 2.764 pisos socials és dur a la pràctica un objectiu irrenunciable de tot Govern progressista i més en una conjuntura de crisi econòmica com l’actual. A canvi d’aquestes iniciatives, l’Executiu facilitarà als promotors l’edificació de 2.619 habitatges lliures.

En el conjunt, es tracta d’un notable esforç per oferir habitatge a molts ciutadans en paral·lel al fet que es facilita la possibilitat de reactivar el sector des d’una perspectiva racional i de consum mesurat del territori. En aquest sentit, cap dels pisos socials no es farà a terreny rústic.

Però, el més important és que el Govern dóna mostres clares de dinamisme amb aquest esforç i es mostra fidel a les promeses electorals del seu president. Ara han de ser eficients. Les idees es demostren a la pràctica i els ciutadans han de poder comprovar que les promocions socials aviat seran una realitat i que anuncis com el d’ahir no són una simple i cridanera declaració d’intencions. Les polítiques socials s’han de desenvolupar amb la màxima rapidesa possible.

+ VIST