Segueix-nos F Y T R

Palau i acollida de transeünts

Els congressistes hauran de compartir espai físic exterior i ambient de carrer amb gent afectada per la marginació

| Palma |

En una de les decisions més surrealistes que es recorden, Cort construirà l'edifici de transeünts just devora el futur palau de congressos de Palma i hotel adjacent. La ubicació definitiva s'ha decidit després de protestes constants dels veïns del Molinar.

D'aquesta manera, els futurs congressistes hauran de compartir espai físic exterior i ambient de carrer amb els nouvinguts en procés d'integració i amb persones afectades per la marginació social. No es comprèn com es pot impulsar una inversió caríssima com ho és el palau de congressos, destinat a ser un dels vaixells insígnia de la Palma del segle XXI, i situar-hi just darrere un centre d'acollida que pot dur imatge de degradació a una zona que hauria de ser modèlica en tots els aspectes.

Aquest palau de congressos i l'hotel adjacent semblen maleïts. Es construeixen aferrats a una autopista en un dels punts de més trànsit de tota l'Illa. I a la banda de darrere s'hi aixecarà un centre d'acollida de transeünts. Aquest esperpent sembla més propi d'una novel·la còmica que del projecte estrella d'una ciutat que aspira a ser la capital turística de la Mediterrània. És molt difícil fer les coses tan malament.

+ VIST