Segueix-nos F Y T R

Les ànneres de Can Picafort

Un any més, les festes d'aquest nucli es convertiren en befa de la legalitat. S'hi han de depurar responsabilitats

| Palma |

Un any més, es va fer burla de la legalitat en les festes de Can Picafort. S'hi tornaren a amollar ànneres vives tot i el cordó de seguretat. Aquesta vegada, els animals foren tirats per emmascarats des de motos aquàtiques sense matricular. És una vergonya, gairebé un acte de pirateria. Demostra que hi ha llocs de Mallorca on es fa befa de la llei i que aquesta befa acaba per convertir-s'hi en costum.

La Guàrdia Civil va complir el seu deure i va identificar persones que agafaren ànneres. Però el fet reprovable queda de moment impune: d'on sortiren aquestes motos sense matricular? Qui són els emmascarats? Que ningú no es pensi que es tracta de fets menors. El país du a terme grans esforços per eradicar la corrupció i per convertir en modèlic tot el que tengui a veure amb l'activitat pública, incloses les celebracions populars.

És necessari tallar d'arrel la imatge d'una comunitat on encara hi ha segments que es pensen que es poden riure de l'estat de dret. Els fets de Can Picafort s'han d'aclarir i s'hi han de depurar responsabilitats. Si no, l'any que ve hi tornaran.

+ VIST