Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

|

La foto de Pepote
Com informàrem fa uns dies, els actuals responsables del Palma Arena tenen previst penjar fotos dels més destacats esportistes de les Balears, inclòs Pepote Ballester. No obstant això, sembla que pel que fa a Pepote s'ho estan repensant i esperaran a veure com acaba l'escàndol abans de preservar la memòria del medallista olímpic. De tota manera, no hi ha cap decisió presa.

La Real, símbol històric
Un cop que hagi quedat definitivament legalitzat l'hospital de Son Espases per una llei que s'aprovarà en lectura única en el Parlament (és a dir, en un sol dia), arribarà l'hora del monestir de la Real, que serà convertit en símbol de la història de Mallorca. S'hi faran importants inversions tant a dins com a l'entorn i es recordarà que allà hi va establir el campament el rei en Jaume abans de l'assalt a Madina Mayurqa. Això també beneficiarà tota la barriada i servirà de contrapunt a la presència del centre hospitalari.

Rodríguez no afluixa
El diputat del PP José María Rodríguez no afluixa en el seu intent d'obtenir de bell nou el control pràcticament absolut del partit a Palma. La seva gent és tot el dia per la seu i els moviments a les barriades són molt intensos. I això que a la seu del carrer Génova de Madrid no el poden veure ni en pintura i ja no saben què fer per llevar-lo d'enmig a les bones.

UPyD i el PP balear
Dins el PP balear hi ha a hores d'ara "moltíssima tranquil·litat" respecte d'UPyD, el partit de Rosa Díez. "Pot ser que aquí tinguin uns quants seguidors, però a la Península han entrat en crisi a moltes bandes perquè no tenen una ideologia definida. Segur que aquí els passarà el mateix", diuen.

+ VIST