Segueix-nos F Y T R

La prudència d'EU

Aquesta formació ha optat per la moderació i per no posar contra les cordes el Pacte que governa les Balears

| Palma |

La reunió d'ahir del consell polític d'Esquerra Unida feia pensar, en un principi, que es podrien produir situacions que durien el Govern del Pacte a una situació límit, ja que la decisió d'aquesta formació podria afectar la conducta del conjunt del Bloc.

En el fons, no va ser així. EU reclama una "regeneració" dins UM i la dimissió de Maria Antònia Munar o, si no, partiran, però el fet és que tots els seus càrrecs continuen dins les administracions. I no fixaren cap tipus de data amb vista a hipotètiques dimissions. Aquesta actitud responsable tranquil·litza l'ambient quan fa més falta i dóna un marge de maniobra a tots els grups perquè es pugui mantenir la situació sense patiments afegits.

EU ha entès que les coses han de seguir el seu curs. Els problemes d'UM, els ha de resoldre aquest partit sense pressions externes, que l'única cosa que fan és donar sensació d'inestabilitat i, al cap i a la fi, beneficien el PP. EU amenaça, però no trenca. Allò més important és pensar en l'interès general i a potenciar l'acció de Govern.

+ VIST