Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

|

Nou videojoc sobre corrupció
Tècnics de Manacor estan fent un nou videojoc centrat en la corrupció a Mallorca. No se'n coneixen els detalls, però se sap que el guanyador serà el jugador que sigui capaç de fer més doblers. És possible que sigui un gran èxit si el comercialitzen.

La web de Joan Laporta
En ambients nacionalistes es diu que la web que ha posat en marxa l'encara president del Barça, Joan Laporta, és essencialment per saber què pensen les persones que es connecten a aquest servei. Conforme a l'estudi d'aquesta interacció es comenta que Laporta articularà la seva estratègia política. El publicista Lluís Bassat és el que li dissenya l'estratègia feta de baix a d'alt. Allò segur és que les relacions entre Laporta i CiU per un costat i amb ERC per l'altre són cada cop més fredes.

Bromes sobre els carrers
Alguns polítics d'esquerres fan bromes en el sentit que les Balears del futur ho tindran molt difícil si volen dedicar carrers als seus primers presidents autonòmics, ja que "Gabriel Cañellas va dimitir per l'escàndol del túnel de Sóller i ara Jaume Matas té un problema judicial de grans dimensions". L'esquerra viu moments d'eufòria pel desastre de la corrupció.

Més comentaris sobre UPyD
Els membres d'UPyD a Mallorca són cada cop més actius. Es mouen en àmbits universitaris i en diferents organitzacions socials. Ja hi ha una certa preocupació en el PP pel seu ascens, perquè podrien llevar vots de la dreta amb el discurs anticorrupció i anticatalà. Es diu que el gran beneficiari electoral d'un ascens d'UPyD en les pròximes eleccions seria el PSOE. Naturalment, són càbales, però allò cert és que es mouen.

+ VIST