Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

| Palma |

Congrés d'Entesa
Entesa per Mallorca ha començat a preparar el seu congrés que se celebrarà per octubre, probablement. Podria tenir lloc a Vilafranca. L'objectiu és que quedi establerta una estratègia preelectoral. Hi ha satisfacció perquè es van sumant persones noves i independents a un projecte de mallorquinisme polític que vol deixar de ser vist com l'escissió del PSM.

La gran feina de Forcades
Alexandre Forcades, president del Cercle d'Economia i exconseller de Gabriel Cañellas, està fent una gran feina perquè surti endavant la llei del sector públic que impulsa el Govern Antich. En les reunions que va mantenir fa uns dies amb la cúpula d'UM, s'hi han d'afegir les que va dur a terme ahir amb els dirigents d'Esquerra Repulicana.

Quasi fou cap de llista d'Unitat
Per cert, una dada molt poc coneguda és que Alexandre Forcades va estar a punt de ser el cap de llista d'Unitat en les eleccions generals del 2008, que per primera vegada aconseguí una llista conjunta de totes les formacions nacionalistes: PSM, UM, Esquerra i Entesa.

Els equipaments dels bombers
Com se sap, els bombers de Mallorca reben nous i caríssims equipaments que milloraran la seva seguretat i la dels ciutadans. Qui n'està molt satisfet és Joan Lladó (ERC), que fou el conseller d'Interior que impulsà aquest expedient. Després dimití en protesta per la corrupció.

Cañellas no hi era
Gabriel Cañellas no es fotografià despús-ahir a Sevilla ambAznar i la resta de l'executiva del PP de fa 20 anys, perquè no se'l convidà. De fet, no n'era membre electe, sinó nat per la seva condició de president.

+ VIST