Segueix-nos F Y T R

Rotger, l'etern substitut de Font

| Palma |

Si com pareix l'exbatle d'Inca Pere Rotger és el candidat del PP al Consell de Mallorca, aquesta serà la segona vegada que pren el lloc a Jaume Font. Record que un dia que dinava a Inca amb en Jaume Font, quan era batle de sa Pobla, i aquest rebé una trucada que li confirmava que Jaume Matas havia decidit que en Pere Rotger seria el nou president del PP a Mallorca, després que en Jaume Font es negàs a acceptar l'equip que li imposava Matas. Es veu que Pere Rotger no posa tants d'emperons com en Jaume Font a l'hora d'acceptar càrrecs en el seu partit.

És veritat que, aquesta vegada, les circumstàncies que han allunyat Jaume Font de la presidència del Consell, ha estat la decisió, del que ara mana en el PP, de no presentar imputats a les llistes electorals. Però a Rotger això ja li va bé, i també renunciar en el seu tarannà regionalista que tant ha prodigat, al llarg dels quinze anys que ha estat batle d'Inca. Pel bé de Mallorca, esper que Rotger no renunciï a aquest tarannà i ajudi a posar seny allà on pareix que ara no n'hi ha.

Tots recordam que el govern municipal que presidia Rotger no va tenir cap problema per acceptar el punt cat a la pàgina web de l'Ajuntament d'Inca, i malgrat les crítiques que li caigueren, aguantar estoicament. Ara es junta amb una cúpula del PP que, no ens enganyem, el que vol es espanyolitzar la comunitat, sense protegir una llengua, uns costums i una terra desconeguda per la resta dels espanyols, perquè, allà a la Península, mai no hi hagut un interès per conèixer res de Mallorca que no sia el seu sol i platja.

+ VIST