Segueix-nos F Y T R

De Merkel a Middelmann

| Palma |

La cancellera alemanya Angela Merkel va fer unes declaracions amb gran impacte a tot Europa occidental al voltant de la multiculturalitat. Merkel considera que l'intent de crear una societat multicultural a Alemanya ha fracassat i és partidària de canviar de model i exigir als ciutadans venguts de fora que s'integrin. Això passaria, segons Merkel, per obligar aquests ciutadans a parlar l'alemany perquè així, diu la cancellera, tindrien més oportunitats per trobar feina i integrar-se en la societat.

A Mallorca, hi viuen molts de ciutadans de nacionalitat alemanya. Uns han fet allò que toca, és a dir, aprendre la llengua catalana, que és l'única llengua pròpia d'aquesta terra. D'altres no han mostrat respecte ni han tingut interès per integrar-se.

I n'hi ha alguns, com el senyor Middelman, que pretenen que siguem els mallorquins qui ens adaptem a ells. No hi seria de més que Merkel fes una crida als alemanys que van a viure a altres bandes perquè facin allò que ella predica per a Alemanya.

+ VIST