Segueix-nos F Y T R

No vagi per dit

|

UPyD, l'únic partit crític
UPyD és l'únic partit que, a hores d'ara, ha denunciat l'obscurantisme entorn del palau de congressos, un projecte faraònic que PSOE, PP, UM i Bloc semblen decidits a construir amb els doblers dels ciutadans. El partit de Rosa Díez, així mateix, critica la fugida del Grup Barceló, perquè "assumir el cost i el risc de la inversió és part de la funció empresarial, i això s'ha de fer des d'un principi i no a posteriori", explica UPyD en un comunicat.

Tensions en el PP
La dreta extrema del PP tensa molt els treballs del futur programa electoral i serà difícil trobar el consens en alguns punts. Mentrestant, les terminals ultres que es financen des de l'Ajuntament de Calvià intenten escorxarJaume Font i Antoni Pastor.

Absència de polítics
No va passar per alt l'absència de representants institucionals o polítics en el partit de la jornada de diumenge de l'Atlètic Balears-Mallorca B. A més d'enaltir el matx, haurien gaudit dels gols, potser tant, fins i tot, com l'empresari Bartomeu Cursach.

Com el ca i el moix
En el partit de diumenge es comprovà l'equidistància entre les aficions del Balears i del Mallorca. Mentre que al fons vermell es veien banderes espanyoles, els blanc-i-blaus exhibien estelades i una ikurrinya. Els càntics d'aquests varen ser "Platini!, Platini!", per haver impedit al Mallorca jugar la UEFA, i "Hacienda somos todos", en record del deute.

Auditori Guillem d'Efak
La campanya perquè el nou auditori de Manacor s'anomeni Guillem d'Efak ha arribat a la xarxa. Entre els qui signen la proposta del Facebook fins i tot hi ha l'arquitecte municipal que ha dissenyat el projecte.

+ VIST