Segueix-nos F Y T R

El Palma Arena s'ha d'arreglar

El Govern ha d'aturar la degradació del velòdrom de Palma, per molt que sigui el símbol d'un gran escàndol polític

| Palma |

El velòdrom de Palma s'ha convertit en la mare de tots els escàndols que ha viscut Mallorca aquesta legislatura. Fa mig any l'expresident Matas va haver de fer efectiva una fiança de tres milions d'euros per ordre del jutge instructor del cas, José Castro. Ara bé, els ciutadans, que són els que aporten els doblers públics, no tenen la culpa del que està passant.

El Govern Antich ha de fer tots els esforços necessaris per arreglar l'edifici, sobretot la zona dels aparcaments, que es troba en fase d'imparable degradació quan encara no s'han complert quatre anys des de la inauguració. No sembla ni lògic ni digne que un estadi de la categoria d'aquest, i que a hores d'ara hauria de semblar nou de trinca, vagi adquirint un aspecte tercermundista, impropi d'una societat avançada com la mallorquina.

És evident que com més temps passi més cares seran les reparacions. Una bona gestió dels recursos públics passa per actuar en el moment oportú. A l'actual Govern no li reporta cap benefici deixar que aquest problema es podreixi. El més intel·ligent és fer tot el contrari.

+ VIST