Segueix-nos F Y T R

Armengol i els pressupostos

La presidenta del Consell demostra notable habilitat negociadora i capacitat de diàleg amb els partits de l'oposició

| Palma |

La presidenta del Consell, Francina Armengol, té moltes possibilitats de treure endavant els pressupostos del Consell de Mallorca, que arriben als 410 milions, si pot aconseguir l'abstenció de PP i UM. A diferència del Govern Antich, és possible que Armengol ho aconsegueixi. En una legislatura tan convulsa com l'actual, Armengol s'ha distingit per la capacitat de diàleg amb l'oposició i per treure endavant objectius.

És el contrapunt amb l'Executiu balear o l'Ajuntament de Palma, on també l'esquerra governa en minoria i on les qüestions importants s'ajornen ple a ple. En aquest sentit, Armengol demostra coratge polític en voler treure els comptes, eina essencial per al funcionament i desenvolupament de tota institució. Sap negociar i posar l'interès general per sobre d'altres consideracions.

I no té por de parlar francament amb els altres partits. Aquesta actitud és valorada pels ciutadans, que per sobre de bregues polítiques i d'estratègies electorals volen solucions coherents als seus problemes i necessitats.

+ VIST