Segueix-nos F Y T R

Bauzá: mesures “valentes”

| Palma |

El president Bauzá qualificà ahir de mesures "valentes" i "responsables" la seva política de retallades i el tancament de dos hospitals emblemàtics. Assegura que està convençut que això "salvaguarda" l'estat del benestar. Caldria demanar-se què entén el president Bauzá per valentia política.

Al llarg dels segles, el coratge racional dels líders ha estat sinònim de capacitat d'injectar empenta als seus pobles, de fer-los creure en les seves possibilitats i de donar-los fe en si mateixos. I d'ajudar-los a tirar endavant potenciant les xarxes productives i la capacitat d'innovació. Bauzá fa tot el contrari. Tracta els ciutadans com menors d'edat als qui s'ha de castigar perquè en el passat gastaren més del compte.

Cada cop que fa un discurs injecta negativitat, foscor i angoixa. Els dos pilars de l'estat del benestar, l'educació i la salut, han estat durament sacsejats. Tot el que signifiqui modernitat i progrés rep l'envestida del president. Això no és valentia, això és fúria cega cap al no-res.

+ VIST