Segueix-nos F Y T R

Atur: això no arrenca

| Palma |

El Govern Bauzá està satisfet perquè l'atur ha disminuït el darrer any. Però la realitat és que les xifres continuen sent calamitoses, ja que hi ha quasi 9.000 persones menys afiliades a la Seguretat Social que a finals del 2011. La fugida de treballadors immigrants explica la situació.

Convindria que el Consolat deixàs la seva alegria per a una altra ocasió, quan es veiessin condicions objectives que permetessin intentar sortir de l'actual i profundíssim pou. No existeix memòria en les darreres tres dècades (i fins i tot molt abans) de tanta desmoralització per part dels inversors i de la xarxa productiva en conjunt.

Just la voluntat de resistència de la societat civil, fruit de la solidesa, l'empenta i el coratge adquirits des de generacions enrere, impedeix que la conjuntura actual no sigui molt més desastrosa. El Govern Bauzá no té autoritat per posar-se cap medalla. La seva política impositiva condueix al penya-segat i el seu suport a les empreses és nul. Les xifres de l'atur ho demostren, implacables i terribles.

+ VIST