Segueix-nos F Y T R

Bauzá: embulls

| Palma |

Bauzá s'haurà creat tota la imatge pública que es vulgui d'àngel exterminador d'imputats, però és cada cop més evident que no es renta el dit abans d'assenyalar els altres. El darrer capítol de la kafkiana confusió entre poder públic i interessos privats és que Cort (governat pel PP) ha de modificar el PERI de la Calatrava perquè l'edifici de luxe on el president té un pis pateix irregularitats i està exposat a una demolició parcial, després d'una sentència del Suprem.

Bauzá paga cada mes un mínim de 10.000 euros en hipoteques per les seves propietats immobiliàries. L'endeutament el força a embutxacar-se els beneficis d'una concessió autonòmica (la farmàcia) de la qual és titular, tot i la incompatibilitat per la qual ja està denunciat. A això s'hi ha d'afegir que fou administrador d'una empresa de comercialització de productes d'ortopèdia i de perfumeria quan feia molts de mesos que era president. Finalment, posà el negoci a nom de la dona.

El sospitós nomenament i posterior destitució d'un directiu d'IB3 lligat a un negoci de vins del qual Bauzá era soci -fet denunciat a Fiscalia- incrementa la sensació que es tracta d'un president opac i envoltat d'embulls. I, tanmateix, ell és l'apòstol de la transparència que du tots els ciutadans de les Balears pel calvari de l'austeritat.•

+ VIST