Segueix-nos F Y T R
L'apunt

Temps de Codonys

|

La tardor és temps de codonys. I la televisió que ens costa un ull de la cara a tots els ciutadans de les Illes Balears, ens ofereix un nou subproducte de la putrefacta factoria dels que la dirigeixen.

Emmirallant-se en la pitjor versió dels culebrons veneçolans, prenent exemple dels més xabacans i vergonyants reality shows, la nostra televisió pública ens ofereix l'espectacle deplorable i repulsiu titulat «Temps de Codonys».

El sainet televisiu està inspirat en les sèries inaugurals «La Flor i Matas» i «Tira a tira», amb tocs surrealistes de «Terrassa com puguis» i és obra dels mateixos autors del western (que no faltin mai) «El Forastero», de sèries com «Laberint de tensions» o «Farmàcia de Guàrdia», dels llargmetratges «Ruín man» i «Blue Ruin» i de produccions pròpies com «Uep com mamam» i «Non stop PP».

«Temps de Codonys» ja ha anunciat alguns títols basats en la ficció com: «No he rebut cap ingerència política del PP» o «compliré amb el pressupost» i d'altres basats en històries quotidianes com: «No dimitiré».

Tot molt en la línia del canal autofòbic.

El que crida l'atenció són els noms dels que patrocinen aquesta disbauxa.

+ VIST