Segueix-nos F Y T R

L’independentisme hauria superat de molt el 50% si no fos estat per l’obstrucció espanyola

|

Cada dia que passa em fa estar més convençut que la victòria que hagués obtingut l’independentisme català seria escandalosa, antològica. A tots els obstacles que es varen haver de superar abans de les eleccions s’hi han d’afegir els que es van descobrint diàriament. Com que sabien que els vots de l’exterior podrien esser decisius per a poder-se declarar independents en el moment que fos estat més oportú, es varen posar tots els obstacles possibles perquè la gent que viu a fora de Catalunya, a Europa o als altres continents, topàs amb totes les dificultats possibles per poder votar. Això es va denunciar durant el període en què ho podien fer. Ara continuen les denúncies per centenars, i se suposa que han estat milers les persones que no han pogut votar, quan les que ho han fet han votat independentisme en un 64,11%. Un exemple vergonyós i escandalós ha estat el de Roma, que demostra que s’ha efectuat un boicot espanyol contra les votacions. Resulta que es va donar una adreça errònia i inexistent a tots els votants que volien enviar els seus vots al consolat espanyol. Una vegada perduts aquests vots s’ha dit que havia estat un error. Qui s’ho creu? Massa responsables d’ascendència franquista ocupant els càrrecs decisius a l’exterior. L’ambaixador de Roma s’havia dedicat a mentir sobre la història de Catalunya, dient que Catalunya no havia estat mai independent i altres invents maliciosos, oblidant que el seu càrrec també hauria de servir per representar Catalunya.

Qualsevol declaració que faci un representant del Govern central no fa més que refermar la decisió d’independitzar-se, si en quedaven alguns de dubtosos. En lloc de moderar el seu vocabulari no fan més que atiar les brases i la llenya perquè augmenti l’incendi que solament ells han provocat. Les darreres mostres del que afirm les ha provocat el president Rajoy, que quan ha sabut que la prima de risc ha pujat, que el nivell d’endeutament a Catalunya per als inversors ha baixat, no ha fet res més que assegurar que això era culpa del procés independentista, que no es podia provocar la por, perquè les empreses després no volien invertir. Però si els que han provocat la por són ells. No deien que el que es realitzava eren unes eleccions autonòmiques i res més? Idò per què no fan més que comportar-se de tal manera que sembla que s’ha fet el referèndum independentista? Igualment el ministre d’Interior, el català Jorge Fernández, quan ha parlat del que sembla un atemptat, o un robatori de coure i de la fibra de vidre, a l’AVE, diu que a Catalunya no s’ha invertit suficient en seguretat com a la resta d’Espanya i vol culpar del fet la Generalitat, quan els que ofeguen econòmicament Catalunya són ells, el Govern central, que de cada dia tornen menys doblers dels que reben dels catalans. La culpa que no es pugui invertir més en seguretat és per mor de l’espoli al qual està sotmesa Catalunya. Quan deixaran de mentir? Que no s’aturin de fer-ho i veuran com augmenta en progressió geomètrica l’existència de l’independentisme.

Si tornam al que dèiem en el primer paràgraf sobre els obstacles per poder votar i al que deim en el segon sobre el fet que si aquestes darreres eleccions es poden considerar plebiscitàries, és perquè el Govern central així ho ha validat, quan ha repetit que no havien arribat al 50% els votants i han oblidat que amb els votants d’Unió, molts dels quals són independentistes, s’hauria superat amb escreix el 50%. Es veu que ni els que han fet càlculs matemàtics del Govern o els de la caverna mediàtica no superarien les proves de l’Informe Pisa. De què es queixen si els fills i néts tampoc no ho aconsegueixen? Una altra vegada han posat en marxa el Tribunal Constitucional i s’han posat a tombar lleis progressistes i socials que s’havien aprovat al Parlament català, una altra vegada més actuen contra natura i no tenen en compte que el fet d’haver impedit votar a molts catalans, encara que no es pugui demostrar, ja que només ho poden fer els que s’han trobat amb aquests obstacles és un fet molt greu, és l’atac pitjor que pot patir la democràcia, quan s’està demostrant que a massa llocs, el PP pagava les despeses de les eleccions de manera il·legal.

+ VIST