Segueix-nos F Y T R
NoVagiPerDit

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca vol un pacte de país a Manacor

|

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha reclamat als partits polítics MÉS, Esquerra i Pi que girin full davant els darrers esdeveniments ocorreguts a Manacor i iniciïn negociacions per formar un pacte de país al govern municipal.

L'ASM recorda que «els nostres partits tenen per endavant la tasca prioritària de defensar Mallorca davant l'espoli fiscal que patim a mans de l'estat espanyol, que afecta directament els serveis públics i a la qualitat de vida dels mallorquins i constitueix el principal problema que han d'encarar les nostres institucions».
L'ASM fa una crida a «evitar els enfrontaments fratricides a les institucions municipals, que poden repercutir negativament en la imprescindible unitat d'acció dels nostres partits davant la recentralització i l'espoliació econòmica de què som objecte per part de l'Estat.»

Assemblea anual aquest dissabte

Per cert, l'ASM, que es troba en un període de creixement important, celebrarà la seva assemblea anual ordinària aquest proper dissabte a La Real. L'assemblea comptarà amb un convidat ben especial, el president de l'Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez.

+ VIST