Segueix-nos F Y T R
L'apunt

A la fi! Nova direcció general de política lingüística del Consell

|

Des d'aquesta mateixa tribuna hem proposat i insistit en que el Consell de Mallorca ha de tenir una direcció general dedicada a fer política lingüística.

Finalment, aquest dijous, el Ple del Consell de Mallorca ha aprovat la proposta d'El PI sobre la creació de la Direcció Insular de Política Lingüística. I segons se'n després de les intervencions de l'equip de Govern, aquesta estarà en funcionament abans del mes de juny d'enguany.

És una excel·lent notícia i seria molt bo que aquesta direcció estàs adscrita directament a la Presidència de la institució, ja que la feina que ha de realitzar és absolutament transversal.

També és essencial que la nova Direcció estigui ben dotada pressupostàriament i que la persona que l'ocupi, més que respondre a equilibris dels partits que governen, sigui una persona preparada i, sobretot, disposada a escoltar a les persones que més en saben de la matèria i que, ja don per fet que en cas que els ho proposassin dirien que no a ocupar el lloc i que, d'igual manera, escolti i mantengui un diàleg permanent amb les entitats que treballen des de fa dècades en la matèria.

+ VIST