Segueix-nos F Y T R
L'apunt

Embrutar MÉS

|

És evident que MÉS per Mallorca ha fet coses malament. De fet, equivocacions en comet tot aquell qui es mou i pren decisions.

Particularment, fa mesos que vaig traslladar als seus coordinadors les meves valoracions sobre la gestió de Govern. Ho vaig fer en privat, però tenc la sensació que m'ho han valorat tant com si ho hagués escrit a un article. Ho hauria pogut fer, però no hauria estat coherent amb la meva trajectòria.

Ara, després d'haver esclatat l'escàndol mediàtic sobre els informes fets per empreses relacionades amb la persona que va dirigir la campanya electoral de les eleccions autonòmiques (recordem que les dues darreres, de les Generals, ja no les va dirigir la mateixa persona), caldrà revisar moltes de les actuacions i inèrcies que han permès que esclatàs.

Ara per ara, no es pot parlar d'il·legalitats i, ni tan sols, de corrupció.

En canvi, no tenc cap dubte que l'escenificació, 50% teatre / 50% política (per tant, 0% jurídica) que va fer ahir la policia, amb l'únic objectiu de tacar la reputació d'una formació política, és una actuació de guerra bruta, repugnant i corrupta.

Que on era jo quan es va fer amb altres formacions polítiques o persones? Allà mateix on ara, fent articles per denunciar-ho.

No com altres. Es veu que no havien llegit Brecht.

+ VIST