Segueix-nos F Y T R

Per què no actuen davant l'atac a 'El Jueves'?

|

Què pretén Vox amb la seva piulada? Incitar a cometre una atrocitat contra l'editor d'El Jueves emulant l'atemptat terrorista que va patir el setmanari satíric Charlie Hebdo? Si no és així, qui és l'objectiu del partit d'extrema dreta? I quina ha estat la resposta del Govern o de la Justícia? Per què aquest immobilisme?

El discurs d'aquesta formació està encoratjant a grups radicals a cometre atemptats, en aquest cas concret contra una revista satírica perquè, diuen, "difon odi contra milions d'espanyols cada dia". I just acabam de presenciar un assassinat homòfob, el de Samuel Luiz.

Hem vist com responia El Mundo Today i Mongolia o The Guardian per citar-ne alguns exemples, fins i tot ho hem pogut llegir com La Razón publicava la notícia: "Oleada de APOYOS (les majúscules són seves) a El Jueves tras ser señalado por Vox", deia el titular.

Parlam de llibertat de premsa. Però, no és només això; Vox porta ran del precipici una democràcia dèbil, massa qüestionada, fins i tot, per Europa.

Què en surt de tot això? Publicitat gratuïta pels feixistes.

Hem vist com MÉS per Mallorca reclamava un cordó sanitari contra Vox i com la presidenta Armengol el rebutjava. També hem vist com ERC, JxCat, CUP, comuns i PSC signaven aquest acord a Catalunya.

S'han demanat per què a Catalunya és possible i aquí, no?

Qui és VOX?

+ VIST