Segueix-nos F Y T R
NoVagiPerDit

Una gala de la CAEB que fa empegueir

|

La Confederació d'Associacions Empresarials de les Balears (CAEB) va celebrar aquest passat divendres al Teatre Principal d’Inca la Gala de l'Empresari 2022. Es va celebrar a Inca, però pareixia que se celebràs a Madrid o Múrcia. Tot l'acte es va desenvolupar en castellà i es va ignorar per complet la llengua pròpia de les Balears amb poquíssimes excepcions.

La presidenta de la CAEB, Carmen Planas, va exercir de mestra de cerimònies i no va dir ni una paraula en mallorquí. El discurs final va ser de la Presidenta Armengol que va fer el seu discurs en català i castellà.

En el transcurs de la vetlada es varen lliurar quatre premis atorgats pel Comitè Executiu de CAEB a quatre empreses: a dos pel seu compromís amb l'entorn –Fusteria Campanet i Metal·lúrgiques Torrens– i a altres dues pel seu compromís amb les persones –Oftalmedic Salvà i Melchor Mascaró–.
Així mateix, el Premi Especial CAEB a la trajectòria empresarial va recaure en l'empresari Abel Matutes Juan, fundador del Grup Palladium. Va recollir el premi la seva filla, Carmen Matutes Prats.

Tots els premiats varen fer els seus parlaments d'agraïment en castellà amb l'excepció de l'amo de la Fusteria de Campanet.

+ VIST