Segueix-nos F Y T R

Un ca de raça pit bull ataca dos nins de deu anys en una escola de Can Picafort

Un dels menuts ha hagut de ser ingressat a l'hospital de Muro amb ferides en un braç

| Can Picafort |

Un ca atacà ahir dos nins en una escola pública de Can Picafort. Sembla que l'animal, que anava acompanyat d'una cussa, havia fugit el dia abans.

Els nins d'una aula, de 10 i 11 anys, feien l'escalfament previ a la classe de gimnàstica quan els dos animals entraren al recinte.
Un d'aquests, un pit bull blanc que segons fonts policíaques pesa devers quaranta quilos, es va llançar sobre un nin i li va mossegar un dels braços.

En adonar-se dels fets i del perill que corria el nin, un dels professors del centre va fer tot el possible per alliberar-lo de la mandíbula del ca, cosa que aconseguí poc després.

Quan es va despendre de la seva víctima, el ca va atacar un altre nin i el va mossegar, fortament, a una anca, on li clavà els dos claus.
El segon dels animals, una cussa de la raça austin, no va mossegar ningú.
Poc després dels fets arribaren fins a l'escola dos agents de la Policia Local de Santa Margalida que patrullaven per la zona i que aconseguiren agafar els dos animals.

Mentre s'esperava per dur els dos cans a la canera, els nins ferits varen ser traslladats fins a l'hospital general de Muro, on varen ser atesos de les lesions.

El primer dels nins presentava una ferida de mida considerable amb lesions musculars que n'aconsellaren l'ingrés a l'esmentat centre hospitalari durant vint-i-quatre hores. El segon dels nins va ser atès de la mossegada a la natja i va ser donat d'alta ràpidament.

El propietari dels animals va aparèixer a l'escola tot d'una que va conèixer els fets i explicà que els dos animals s'havien escapat la nit passada de la casa i que havien estat tot el vespre i el dematí següent cercant-los. El propietari va dir que la cussa es trobava en l'època de zel. Els dos animals varen ser retornats al seu propietari.

+ VIST