Segueix-nos F Y T R

Un llamp causa l'explosió d'un depòsit de propà en una casa de Capdepera

No hi va haver ferits, però foren evacuats els residents propers

| Palma |

Un llamp provocà ahir horabaixa l'explosió d'un depòsit de gas propà que estava instal·lat en un xalet de la Font de sa Cala, a Capdepera. En el sinistre no hi va haver ferits però per mesures de precaució és decidí evacuar els residents fins a un quilòmetre al voltant del lloc de l'incendi.

Poc abans de les tres de l'horabaixa i a causa de les intenses pluges que queien a la zona, un llamp impactà contra el depòsit de propà. Aquest provocà una deflagració i les flames començaren a fer-se més grans.

En poc temps es mobilitzaren els cossos de seguretat i la Policia Local de Capdepera, la Guàrdia Civil, els Bombers de Mallorca i Protecció Civil es traslladaren al xalet. Mentre que es traslladaven els veïns a una zona segura, els bombers s'encarregaren d'evitar que el foc arribàs a un depòsit pròxim i provocàs una altra explosió que hauria causat una tragèdia.

Mitjançant escuma i aigua es refredà el tanc i devers les vuit del vespre la situació ja s'havia controlat, encara que varen quedar de guàrdia efectius dels Bombers per si es produïa cap novetat.

+ VIST