Segueix-nos F Y T R

Son Oliva espera que la pantalla antirenou s'enllesteixi per primavera

Foment plantarà arbres per evitar l'impacte visual

La construcció de la pantalla ha costat 45 milions a Foment. | JAUME MOREY.

| Palma |

Els més de 6.000 habitants del barri de Son Oliva esperen ansiosos el final de les obres per a la construcció d'una pantalla antirenous en el tram del tercer carril de la Via de Cintura que dóna a les cases del veïnat. L'enginyer del projecte, Carles Ribas, anuncià que l'obra pot estar completament acabada en un termini de dos mesos. «Encara estan instal·lant part de la pantalla i seguidament, a final de febrer o a principi de març es procedirà ja a la plantació d'arbres», informà Ribas.

Aquest és un projecte que la Conselleria de Foment va adjudicar arran de les nombroses reivindicacions i denúncies dels residents de Son Oliva a l'Ajuntament de Palma i al Govern, sobre el renou de l'autovia.

El president de l'Associació de Veïns, José Cascales, explicà que els renous derivats de l'elevat trànsit de cotxes a l'autovia molestaven molt el veïnat i calia resoldre el problema de forma urgent. «És clar que aquest és un dels principals problemes que tenim, però el barri té moltes altres deficiències que sovint l'Ajuntament ignora», afirmà el president.

Finalment, la Conselleria de Foment va aprovar l'execució del projecte amb un pressupost de 45 milions de pessetes.

+ VIST