Segueix-nos F Y T R

El Govern construirà una ronda per desviar el trànsit pesant als afores

Antich es ratificà en contra de l'autopista del Llevant de Mallorca

| Felanitx |

El president del Govern de les Illes Balears, Francesc Antich, es va comprometre ahir a incloure dins el Pla de carreteres la futura ronda de circumval·lació de Felanitx que connectarà la carretera de Campos amb la de Portocolom, i també amb la de Santanyí, on està previst fer una rotonda d'accés. Aquest via ràpida permetrà treure cap als afores del centre urbà de Felanitx el trànsit pesant de camions i autobusos que discorre per l'interior dels constants embotellaments a l'alçada de la plaça de les Palmeres.

Ahir el batle de Felanitx, Miquel Riera, (PSOE) aprofità la visita oficial que realitzà el president Francesc Antich i el director general de Transports, Joaquín Rodríguez, a la localitat per exposar els problemes que genera l'entrada de trànsit pesant pels carrers estrets d'aquest poble i que, a l'estiu, es veu incrementat de forma considerable. De la seva part, Rodríguez mostrà al batle l'avantprojecte que hi ha a la Conselleria d'Obres Públiques.

Al mateix temps manifestà la possibilitat d'incloure-hi possibles modificacions. També comentà que davant la problemàtica que pateix la localitat, el Govern pot avançar l'execució d'aquesta ronda de circumval·lació que, en principi, es preveia per al 2005. El president Antich també es referí al Pla de carreteres per posicionar-se de bell nou en contra de la construcció de l'autopista del Llevant i de qualsevol altra. «La idea és substituir l'anell de grans autopistes per desdoblaments que signifiquin molt menys impacte».

+ VIST