Segueix-nos F Y T R

L'església nova serà ampliada a partir del projecte original de 1905

Es construiran dos espais amb planta annexos a la capella Fonda

| Son Servera |

Un segle després, l'església nova, l'edifici més emblemàtic de Son Servera, serà ampliat segons el projecte original de 1905, de l'arquitecte Joan Rubió. La recuperació de la intervenció original a una secció d'aquest edifici retornarà als serverins la seva identitat. Es tracta de la construcció de dos espais annexos a la capella Fonda que ja es recull en el document de l'any 1905.

L'Ajuntament de Son Servera, el Govern balear i el Bisbat varen signar un conveni per finançar aquestes obres que podrien iniciar-se passat l'estiu i que tenen un període d'execució de sis mesos. De fet, ja se'n disposa del projecte bàsic.

L'actuació consistirà a crear dos espais annexos a la capella Fonda, de dues plantes cada una, que compliran la funció de zona de serveis. Aquesta nova fisonomia de l'edifici contribuirà a donar obertura a la zona al carrer del Doctor Esteva, perquè serà eliminada la paret que ara tanca l'edifici per la part de darrere i s'hi deixarà una petita zona oberta per a l'ús públic.

El pressupost de les obres puja a devers 500.000 euros, dels quals 200.000 seran pagats per l'Ajuntament en 20 anys i la resta a través d'un conveni entre el Bisbat i el Govern.

L'Ajuntament de Son Servera podrà disposar d'aquest espai per dur-hi a terme activitats socioculturals del poble.

El batle en funcions, Damià Ripoll, va exposar que «es recupera part de la nostra identitat».

+ VIST