Segueix-nos F Y T R

Demanen la dimissió de Francisca Bauzà, regidora del PP de Vilafranca

|

El portaveu de la campanya 'Mallorca Sense Sang', Guillermo Amengual, ha condemnat les paraules de la regidora Francisca Bauzá davant els mitjans de comunicació estatals. En concret la regidora va dir: «Jo duc els meus fills on vull», davant les critiques dels manifestants antitaurins de dijous passat dia 6 d'agost a l'última cursa de braus de la ciutat, a la qual es va incomplir la llei i els menors varen tornar a accedir a la plaça de toros, un fet que ja ha estat denunciat per ASSAIB i 'Mallorca Sense Sang'.

«Aquesta és la classe de polítics que no han de representar els ciutadans», assegura Amengual en un comunicat. La regidora de «cultura» se'n fot de la llei i menysprea la recomanació de l'ONU que demana allunyar els infants la tauromàquia. Com que l'entrada de menors és il·legal demanen el cessament o la dimissió de forma immediata. «Es veu que les lleis no són iguals per a tots i per al lobby taurí tot val per d'intentar salvar la mal anomenada festa nacional que a Mallorca està en vies d'extinció», declara el portaveu de la campanya Mallorca Sense Sang.

Amengual exigeix a l'ajuntament de Palma la màxima sanció (10.000 euros) per a l'empresari taurí de la correguda de bous de dijous passat ja que és reincident. «Exigim la màxima sanció ja que aquest empresari porta diversos anys infringint la llei i aquest és un fet molt greu», declara Amengual.

La campanya Mallorca Sense Sang, formada per AnimaNaturalis i CAS International, neix el 2014 amb l'objectiu de prohibir les curses de braus a l'illa. Ja compta amb més de 130.000 signatures a favor de l'abolició de la tauromàquia a Mallorca, i 20 municipis declarats com antitaurins, que demanen al Parlament l'abolició de la tauromàquia a Balears.

Declaracions Francisca Bauzá: http://www.telecinco.es/informativos/sociedad/toros-Palma_de_Mallorca-antitaurinos_2_2031780012.html

Relacionat
+ VIST