Segueix-nos F Y T R

El grup Ska-P desautoritza la utilització de la seva cançó 'Somos la Revolución' a la manifestació extremista a Palma

|

El grup d'ska-punk originari del barri de Vallecas (Madrid), Ska-P, ha fet públic el seu malestar i la seva desautorització de la utilització que es va fer de la seva cançó titulada 'El Vals del Obrero', encara que més coneguda per la seva tornada 'Somos la Revolución', a la manifestació contra les mesures sanitàries decretades pel Govern.

«'Si señor, si señor, tú enemigo es el patrón'». És tan difícil de comprendre?. Aquesta cançó és una crida a la unitat i la lluita de la classe obrera i no ens agrada que ningú la utilitzi amb altres finalitats» ha declarat el conjunt des dels seus perfils oficials a les xarxes.

Ska-P és un grup espanyol d'ska format a Vallecas (Madrid) el 1994. Les seves cançons es caracteritzen pel seu inconformisme amb el món, la crítica al capitalisme, al sionisme i al racisme, i la defensa de la igualtat. A més a més, s'ha declarat oficialment com a grup 'pro-animal' i antitaurí amb cançons com Vergüenza i el seu suport a la prohibició de les corrides a Catalunya.

+ VIST