Segueix-nos F Y T R

La pandèmia a les Balears: 65 nous casos, però un altre dia sense cap mort per coronavirus

Gràfic: CAIB

| | Palma |

El Servei d'Epidemiologia del Govern balear ha notificat aquest dissabte al Ministeri de Sanitat 65 nous contagis de la Covid-19 i cap mort més. Així, el total de casos acumulats se situa en 57.275 casos i 779 morts des que va començar la pandèmia.

Així mateix, s'han comunicat 57 altes, 11 d'elles hospitalàries. En les últimes 24 hores s'han realitzat 2.645 proves diagnòstiques, de les quals 50 han resultat positives. És a dir, la taxa de positivitat se situa en l'1,89%. Les noves proves positives en les últimes 24 hores són set més que les del dia anterior. D'elles, 49 corresponen a Mallorca i una a Menorca.

D'altra banda, els hospitals de les Illes tenen 50 pacients amb la Covid-19 ingressats en planta, quatre menys que divendres, i 20 a UCI, tres menys que el dia anterior.

Actualment 72 professionals sanitaris estan en vigilància en relació amb la Covid-19, i d'ells, 12 són positius actius. D'altra banda, les residències es mantenen sense contagis actius entre usuaris. Des de l'inici de la pandèmia, 259 residents de geriàtrics han perdut la vida per la Covid-19. Així mateix, actualment hi ha 6 treballadors de residències contagiats.

Relacionat
+ VIST