Segueix-nos F Y T R

El TIB posa en marxa la campanya 'IrresisTIBle' per a promocionar el transport públic entre els visitants

|

El TIB ha engegat una campanya de promoció del transport públic específica per als turistes que aquest estiu han decidit visitar Mallorca. Sota el lema 'IrresisTIBle' es convida a descobrir llocs de Mallorca amb el transport públic del TIB. El bus interurbà arriba a platges, mercats locals, pobles o parcs lúdics.

En aquests moments està activa una campanya, en línia i a través de xarxes socials, adreçada al turista procedent de l'Estat espanyol, al públic anglès i a l'alemany, els tres col·lectius principals que tradicionalment han visitat la nostra illa. A més es disposa d'un circuit d'opis a l'aeroport, just a la zona de recollides de maletes. Es tracta de suports digitals en els quals es va combinant tres idiomes: català, castellà i anglès.

D'altra banda, la informació a l'aeroport queda reforçada amb l'atenció personalitzada d'informadors del Consorci de Transports de Mallorca que, des del 15 de juny, el visitant pot trobar a un taulell just abans de sortir de la terminal. Es tracta d'un punt d'atenció a l'usuari on també s'ofereix informació del bus urbà i del servei públic del taxi. El punt està obert al públic de dilluns a diumenge, de 8.00 hores a 21.00 hores. A més hi ha plafons amb informació del recorregut, horaris i tarifes de les línies Aerotib tant a dins de la terminal com a la parada.

+ VIST