Segueix-nos F Y T R

Tornen 'Els Dijous del GOB'

|

Després de l'aturada estiuenca, el GOB Mallorca preparada una nova temporada del cicle de conferències 'Els Dijous del GOB' amb xerrades interessants cada mes.

Per a començar, han triat «un tema que ens afecta de diferents maneres, un tema que implica moltes coses i que hauríem de tenir molt més en compte»: 'El jardiner de la terra 1912, reflexions sobre el paisatge' a càrrec d'Antoni Martínez Taberner.

Antoni Martínez és doctor en ecologia i professor dels graus de biologia i d'enginyeria del medi rural. Va ser director del Màster de Paisatge durant 15 anys i actualment és professor emèrit de la UIB. Els seus coneixements l'han duit també a ser professor visitant a les universitats d'Exeter i Derby i professor convidat a la Universitat Politècnica de Catalunya. «Una persona amb grans coneixements que segur ens farà reflexionar a tots sobre el paisatge i la seva importància», remarca el GOB.

Serà dijous, 29 de setembre, a les 19.30 h, a la Fundació Sa Nostra i també en línia pels perfils de Youtube i Facebook del GOB Mallorca.

+ VIST