Segueix-nos F Y T R

Denuncia que en parlar en català a un restaurant de Palma li responen «no sabes hablar en castellano? Estamos en Espanya!»

|

Aquest dissabte, 28 de gener, es va produir un nou cas de discriminació lingüística que ha estat denunciat per l'usuària de Twitter Toninaina4 des del seu compte a la xarxa social.

«Ahir vàrem anar a dinar a La Tagliatella de Fan Mallorca i vàrem patir una agressió lingüística» explica. «Tot correcte fins que demanam per pagar i en Miquel li diu a s’encarregada 'm’ho pot posar per endur' referint-se a la pasta que li havia sobrat, i ella diu 'no te entiendo', en Miquel me mira amb cara sorprès i li dic 'para llevar' i contesta ‘que no sabes hablar castellano?'», afegeix.

Segons el testimoni, l'encarregada del local els va dir que «estamos en Espanya», i explica que «li contest ‘i a Mallorca’, torna a repetir ‘bueno pero estamos en Espanya’ i li torn a contestar ‘i a Mallorca’ i contesta ‘no voy a discutir’».

Segons ha pogut saber dBalears, no és el primer cas de discriminació cap als catalanoparlants que es produeix en aquest restaurant de menjar italià situada al centre comercial FAN Mallorca.

+ VIST