Segueix-nos F Y T R

Es presenta en societat el Col·lectiu de Persones afectades per la COVID Persistent de les Balears

|

Aquest pròxim dimarts 14 de març serà el 3r aniversari del confinament per l'inici de la
pandèmia per COVID-19. De la mateixa manera que han aparegut a altres parts del continent, el mateix 14 de març a les 10:30 hores es presentarà a la Sala d'Actes d'ASIMA el Col·lectiu de Persones afectades per la Covid Persistent a les Illes Balears.

Aquesta entitat neix amb la finalitat de recordar que hi ha un col·lectiu de persones que, tot i haver-se recuperat de la fase aguda de la COVID-19, continuen patint símptomes i/o seqüeles de la malaltia. «Segons l'Organització Mundial de la Salut, la Covid persistent afecta el 9% de les persones que han passat la infecció per la SARS-CoV-19», expliquen des del col·lectiu, que es troba en procés de constitució com a Associació formal.

A escala estatal aquest col·lectiu pertany a LongCovid ACTS, que també treballa per la millora dels protocols i els circuits d'atenció a les persones malaltes. «Arribar al major nombre possible de persones que estiguin patint Covid Persistent a les Balears és la via perquè les persones afectades ens coneguin i, per tant, puguem donar compliment al nostre primer objectiu, donar-nos suport mutu».

+ VIST