Segueix-nos F Y T R

David Maties de Sóller és l'autor del millor pa amb oli del 2024

|

Aquest dissabte, David Maties ha guanyat el concurs 'El Millor Pa amb Oli Olives Rosselló'. La seva proposta s'ha imposat als quinze finalistes en una competició molt disputada, celebrada a la tafona de Son Mesquidassa.

El concurs, que ha tengut lloc avui, ja té guanyador de la tercera edició. David Maties, resident a Sóller, ha sorprès tothom amb la seva elaboració excepcional d'un Pa amb oli de carxofes confitades, amb papada de porc negre i romesco amb ametla mallorquina que ha conquerit els paladars del jurat i ha guanyat el títol.

El jurat, format per personalitats rellevants com Joan Ramis, gerent d'Olives Rosselló i Oli Balle; Juan Alcaide, gerent de Son Mesquidassa; Guillem Reynès, guanyador de l'edició anterior; i Tomeu Penya, reconegut cantautor i expert en gastronomia, ha premiat la proposta de Maties. A més, també s'han destacat les creacions d'Anna Petrillo de Palma, que ha quedat en segona posició, i Victoria Pou, de Sóller, que ha quedat en tercera posició.

Aquest concurs, organitzat per Olives Rosselló, Son Mesquidassa i Oli Balle té com a principal objectiu fomentar la dieta mediterrània i promoure el consum de productes locals.

+ VIST