Segueix-nos F Y T R

'Salvem el Molinar', satisfets pels dubtes d'Isern sobre l'ampliació del port

Partidaris i detractors de la macroampliació del port esportiu del Molinar ja expressaren els seus arguments a un plenari de l'Ajuntament de Palma. | J. Torres.

| Palma |

La plataforma Salvem el Molinar manifestà «satisfacció» sobre la decisió de l'Ajuntament de Palma de no donar suport a l'actual projecte d'ampliació del Club Marítim a aquest barri palmesà.

En un comunicat, la plataforma felicità Cort per una decisió que va en el mateix camí que la seva principal reivindicació, que «des del principi ha considerat que el projecte d'ampliació condemnava la singularitat i característiques específiques del context urbà, social i natural de la zona».

Així, subratlla l'organització que encara que la decisió de Cort no té un caràcter vinculant en no ser l'autoritat competent per a prendre en consideració el projecte, sí que suposa «una passa molt important per la paralització de l'actual projecte».

En aquest sentit, la Plataforma confia que el Ministeri consideri la postura de l'Ajuntament de Palma, i manifesta la seva voluntat de continuar amb les actuacions de la campanya '#AlMolinarPortPetit', fins que l'actual projecte sigui retirat o es modifiqui substancialment.

El pròxim acte de les entitats i organitzacions que se situen en la defensa d'un port ben dimensionat, ARCA, GOB, Amics de la Terra, Federació d'Associacions de Veïns. de Palma, i l'Associació de Veïns Vogar i Ciar, serà una nova jornada de recollida de signatures, aquest diumenge 19 de gener, d'11 a 13 hores al passeig del Molinar.

Relacionat
+ VIST