Segueix-nos F Y T R

El PI exigeix “transparència” al voltant del projecte Palma Springs

El Pi ha considerat que el Projecte Palma Springs i la planificació dels centres comercials projectada per Cort és del tot "inacceptable". | Palma Springs

| Palma |

Proposta per les Illes (El PI) de Palma ha exigit a més “transparència” al voltant del Projecte Palma Springs. Maria Pascual, presidenta del comitè local, ha considerat que la planificació dels centres comercials projectada per Cort és del tot “inacceptable”.

La presidenta del comitè ha alertat que la licitació del projecte Palma Springs, ubicat a la zona humida de les Fontanelles, “no només suposa la destrucció d'un espai ambiental de gran valor ecològic, sinó també posa en greu perill el petit i mitjà comerç de la Platja de Palma i els nuclis propers”. En aquest sentit, també cal afegir la denúncia de PIMECO feta pública divendres.

Pascual ha alertat que “les acusacions dels comerciants sobre possibles irregularitats administratives relatives a la concessió de la llicència d’activitats s’han d’aclarir al més aviat possible”. “Davant qualsevol error o dubte, s’han de depurar responsabilitats i retirar les llicències”, ha alertat.

El Pi, en aquest sentit, ha exigit “transparència i responsabilitat” a l’Ajuntament, i davant els darrers esdeveniments, posa en dubte “la seguretat jurídica que predica el Partit Popular”. El partit liderat per Jaume Font ha considerat que el model de ciutat que necessita Palma “no implica construir grans establiments comercials als afores”.

Comerç de proximitat
El Pi, finalment, ha considerat que el camí de la construcció de grans superfícies “perjudica un sector vital, el del comerç de proximitat, i fa perdre atractiu turístic a la ciutat, ja que genera problemes de connectivitat i de trànsit, més pol·lució i més impactes ambientals i territorials”.

Relacionat
+ VIST