Segueix-nos F Y T R

​Carlos Saura guanya les eleccions per liderar Podem a Palma

Podem per Palma, acte de campanya. | Eduardo Zúñiga (Youtube)

|

Carlos Saura ha estat elegit secretari general de Podem a Palma en guanyar els eleccions internes realitzades entre als simpatitzants del partit, en què han votat 789 persones.

Segons ha anunciat l'Organització política en roda de premsa, a els comicis interns per triar la Direcció de Palma han Comptat amb la participació del 71,49% dels inscrits.

Saura, Llicenciat en Humanitats de 26 anys, va presentar la candidatura al capdavant del grup denominat 'Podem per Palma' i competia amb Gaspar Vidal, que encapçalava la candidatura 'Tots per Palma'.

Recentment, el nou líder de Podem a la capital balear ha subratllat en declaracions a EFE que el seu objectiu és «regenerar la política».

Respecte a la possibilitat de presentar-se a les pròximes eleccions, el candidat va condicionar la concurrència a les municipals a què hi hagues una l'altra candidatura de les mateixes característiques que Podem a la qual pugui sumar-se.

«Si hi ha una altra formació amb llistes obertes i els mateixes condiciones, és plantejarà la possibilitat; però no volem que això en una sopa de sigles».

Consultau pitjant aquí la llista de les persones que integren la candidatura guanyadora.

+ VIST